2020 рік набору 5 років навчання
Із запропонованого переліку вибіркових освітніх компонент професійної (фахової) підготовки студент 2 курсу для вивчення на 3 курсі
обирає по одній дисципліні на 5 та 6 семестр.
Назва вибіркової освітньої компоненти | Анотація |
5 семестр | |
Перелік варіантів для Фахової вибіркової дисципліни 1 (шифр ВВ. 6) | |
Захист здоров’я тварин | Анотація |
Менеджмент біологічних відходів | Анотація |
Іхтіопатологія | Анотація |
Сучасні технології штучного осіменіння тварин | Анотація |
Хірургічні хвороби коней | Анотація |
Дерматологія | Анотація |
Клінічна фармакологія | Анотація |
Фізіотерапія та фізіопрофілактика | Анотація |
Основи нутріціології | Анотація |
6 семестр | |
Перелік варіантів для Фахової вибіркової дисципліни 2 (шифр ВВ. 8) | |
Ветеринарна епідеміологія | Анотація |
Терапевтична техніка та клінічні дослідження у дрібних тварин | Анотація |
Менеджмент здоров’я стада | Анотація |
Хвороби медоносних бджіл | Анотація |
Ветеринарна ендокринологія | Анотація |
Державний контроль харчових продуктів | Анотація |
Ветеринарна радіобіологічно-гігієнічна експертиза | Анотація |
Ветеринарна онкологія | Анотація |
Запис на вивчення вибіркових дисциплін для студентів 2020 року набору