У рамках співпраці із стейкхолдерами на факультеті ветеринарної медицини постійно відбуваються зустрічі та обговорення освітньо-наукових програм підготовки здобувачів вищої освіти за спеціальністю 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» та 211 «Ветеринарна медицина».  

.

Декан факультету ветеринарної медицини Нечипоренко Олександр Леонідовия ознайомив колег із матеріально-технічною базою факультету. Гарант освітньої програми, доктор ветеринарних наук, професор Касяненко Оксана Іванівна розповіла про особливості освітньої програми, основні цілі, освітні компоненти, які  сприяють формуванню загальних та фахових компетентностей, а також допомагають досягти програмних результатів навчання.

Директор Сумської регіональної державної лабораторії Держпродспоживслужби Коваленко О.І. запропонував переглянути програмні результати навчання враховуючи галузевий та регіональний контекст.

Лазоренко Є.А. висловив пропозицію уточнити фокус ОНП, а саме сформувати оптимальне поєднання академічних та фахових вимог, що дозволяє сформувати у аспірантів уміння обґрунтовувати вирішення проблем щодо захисту життя та здоров’я людей та тварин від впливу небезпечних чинників, які містяться у харчових продуктах або кормах через аналіз показників безпечності та якості харчових продуктів, побічних продуктів тваринного походження та наукове обґрунтування забезпечення санітарно-гігієнічного контролю ланцюга виробництва, переробки й обігу з метою гарантування їх безпечності та якості.

Зустріч пройшла плідно та продуктивно. Пропозиції стейкхолдерів  будуть враховані під час розроблення освітньо-наукових програм зі спеціальностей 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» та 211 «Ветеринарна медицина».