2020 рік набору 5 років навчання
Із запропонованого переліку вибіркових освітніх компонент професійної (фахової) підготовки студент 2 курсу для вивчення на 3 курсі
обирає по одній дисципліні на 5 та 6 семестр.
| Назва вибіркової освітньої компоненти | Анотація |
| 5 семестр | |
| Перелік варіантів для Фахової вибіркової дисципліни 1 (шифр ВВ. 6) | |
| Захист здоров’я тварин | Анотація |
| Менеджмент біологічних відходів | Анотація |
| Іхтіопатологія | Анотація |
| Сучасні технології штучного осіменіння тварин | Анотація |
| Хірургічні хвороби коней | Анотація |
| Дерматологія | Анотація |
| Клінічна фармакологія | Анотація |
| Фізіотерапія та фізіопрофілактика | Анотація |
| Основи нутріціології | Анотація |
| 6 семестр | |
| Перелік варіантів для Фахової вибіркової дисципліни 2 (шифр ВВ. 8) | |
| Ветеринарна епідеміологія | Анотація |
| Терапевтична техніка та клінічні дослідження у дрібних тварин | Анотація |
| Менеджмент здоров’я стада | Анотація |
| Хвороби медоносних бджіл | Анотація |
| Ветеринарна ендокринологія | Анотація |
| Державний контроль харчових продуктів | Анотація |
| Ветеринарна радіобіологічно-гігієнічна експертиза | Анотація |
| Ветеринарна онкологія | Анотація |
Запис на вивчення вибіркових дисциплін для студентів 2020 року набору
