🔸Студентський ректорат – одна з найважливіших структур у діяльності університету. Саме активісти закладу захищають права молоді СНАУ, представляють їх інтереси перед колективом та адміністрацією, створюють веселе й активне середовище для здобувачів освіти.

▶️17 травня 2023 року студентський актив Сумського національного аграрного університету обирав студентського ректора – лідера й наставника молоді. Зібрання відбулося в онлайн-форматі. Процедура мала особливий алгоритм. Спочатку т.в.о. студентського ректора Ірина ШВЕЦЬ, студентка факультету ветеринарної медицини, звітувала про роботу під час свого головування, результати її діяльності присутні визнали задовільними. Обрали головуючу Ірину ШВЕЦЬ, секретаря Тетяну ЛЮБЧЕНКО та лічильну комісію у складі Євгена РЕДЬКА, Софії ХУДИ та Сергія ФЕДІРКА.

👩🏼‍🎓Діана ДЕРЕВЯНЧЕНКО, кандидатка на посаду студентського ректора, студентка 1 курсу факультету ветеринарної медицини, доповіла про плани, які хоче реалізувати за період свого лідерства. Присутні на виборах одноголосно проголосували за призначення Діани на посаду студентського ректора.

🔹Новообраний студентський ректор каже: «Коли я тільки вступила до цього університету, знала, що матиму цю посаду. Звичайно, планувала досягати своєї цілі поступово, але вийшло швидше, ніж я думала. Дуже цьому рада. Я вже мала такий досвід, тому впевнена в своїх силах. Знаю, що роблю. Не буду стверджувати, що я дуже комунікабельна, але я знаю, що я лідер і можу керувати людьми. Щодо планів на майбутню діяльність в університеті. Хочеться гучніше, яскравіше, веселіше. Будемо працювати і надихати абітурієнтів вступати до Сумського національного аграрного університету!»

📍Діана ДЕРЕВЯНЧЕНКО впевнена, що актив університету – двигун нашого закладу, нашої країни.

👏🏻Вітаємо Діану зі здобуттям посади студентського ректора Сумського національного аграрного університету. Бажаємо ніколи не зупинятися на досягнутому, розвиватися й покращувати разом з тим наш заклад. Нехай повага студентів й колективу СНАУ стане подякою за конструктивну й пліну працю!

⬇️Більше про діяльність студентського ректорату Сумського національного аграрного університету читайте за лінком: https://snau.edu.ua/studentskij-aktiv/.

⬇️Більше новин на сайті Сумського НАУ⬇️

https://snau.edu.ua/