На сайт СНАУ
Українська
English
Toggle navigation
Про факультет
Деканат
Історія факультету
Кафедри
Методична робота
Випускнику
Контакти
Спеціальності
211 Ветеринарна медицина
212 Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза
226 Фармація. Промислова фармація
227 Терапія і реабілітація
Наукова робота
Інформація
Аспірантура 211
Аспірантура 212
Конференції
СТУДЕНТУ
Вибіркові дисципліни
Електронні ресурси
ДИСТАНЦІЙНЕ НАВЧАННЯ
Вступнику 2024
Вступ після ПЗСО (ЗОШ)
Вступ після коледжу
Вступ після бакалаврату (або 2 вища освіта)
Головна
›
Кафедри
›
Кафедра ветсанекспертизи, мікробіології, зоогігієни та безпеки і якості продуктів тваринництва
›
Методична робота
›
Силабуси
›
2022-2023
2022-2023
Food-and-feed-safety-management-system
INTERNATIONAL-STANDARDS-FOR-THE-MAINTENANCE-AND
Quality-and-safety-of-agro-industrial-products
VETERINARY-SANITARY-EXAMINATION
аспекти-сучасних-діагностичних-досліджень-та-превенцій
безпека-та-гігієна-кормів
безпека-і-якість-кормів-та-кормових-добавок
благополуччя-тварина-етфологія-та-професійна-етика
ветеринарна-мікробіологія-та-імунологія
вет-мікробіологія-та-імунологія
вет-практика-в-структурах-держ-служби-україни
ветсанекспертиза
ветсанекспертиза-2
ветсан-експерт-молока-і-гігієна-молока-та-молочних-проуктів
ветсан-контроль-переробки-прод-тваринництва
ветсан-мікробіологія-імунологія-та-вірусологія
вет-сан-інспектування-продуктів-тваринн
вет-сан-інспектування-рослинних-продуктів
втеринарна-гігієна-санітарія-і-експертиза
гігієна-виробничих-підприємств
гігієна-води-та-водопостачання
гігієна-кормів-і-кормових-добавок
гігієна-молока-і-молочних-продуктів
гігієна-первинної-переробки-тварин
гігієна-первинної-переробки-тварин-та-продуктів-забою
гігієна-перинної-переробки-та-прод-забою
гігієна-продуктів-тваринного-походження
гігієна-рослин-і-харчових-продуктів
гігієна-тварин
держ-контроль-харчових-продуктів
дослід-у-вет-медецині
кодекс-аліментаріус-і-управління-якістью
мікробіологія-мяса-і-мясних-продуктів
мікробіологія-і-молочн-продуктів
професійна-етика-та-благополуччя-тварин
система-управління-безпечністью-хачових-продуктів