На сайт СНАУ
Українська
English
Toggle navigation
Про факультет
Деканат
Історія факультету
Кафедри
Методична робота
Випускнику
Герої не вмирають…
Нас захищають
Контакти
Спеціальності
211 Ветеринарна медицина
212 Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза
226 Фармація. Промислова фармація
227 Терапія і реабілітація
Наукова робота
Інформація
Аспірантура 211
Аспірантура 212
Журнали
СТУДЕНТУ
Неформальна освіта
Вибіркові дисципліни
Електронні ресурси
ДИСТАНЦІЙНЕ НАВЧАННЯ
Практична підготовка здобувачів
Каталог освітніх програм
Вступнику 2024
Вступ після ПЗСО (ЗОШ)
Вступ після коледжу
Вступ після бакалаврату (або 2 вища освіта)
МІЖНАРОДНА СПІВПРАЦЯ
Міжнародні новини
Головна
›
Кафедри
›
Кафедра ветеринарно-санітарного інспектування, мікробіології, гігієни та патологічної анатомії
›
Методична робота
›
Силабуси
›
2022-2023
2022-2023
Food-and-feed-safety-management-system
INTERNATIONAL-STANDARDS-FOR-THE-MAINTENANCE-AND
Quality-and-safety-of-agro-industrial-products
VETERINARY-SANITARY-EXAMINATION
аспекти-сучасних-діагностичних-досліджень-та-превенцій
безпека-та-гігієна-кормів
безпека-і-якість-кормів-та-кормових-добавок
благополуччя-тварина-етфологія-та-професійна-етика
ветеринарна-мікробіологія-та-імунологія
вет-мікробіологія-та-імунологія
вет-практика-в-структурах-держ-служби-україни
ветсанекспертиза
ветсанекспертиза-2
ветсан-експерт-молока-і-гігієна-молока-та-молочних-проуктів
ветсан-контроль-переробки-прод-тваринництва
ветсан-мікробіологія-імунологія-та-вірусологія
вет-сан-інспектування-продуктів-тваринн
вет-сан-інспектування-рослинних-продуктів
втеринарна-гігієна-санітарія-і-експертиза
гігієна-виробничих-підприємств
гігієна-води-та-водопостачання
гігієна-кормів-і-кормових-добавок
гігієна-молока-і-молочних-продуктів
гігієна-первинної-переробки-тварин
гігієна-первинної-переробки-тварин-та-продуктів-забою
гігієна-перинної-переробки-та-прод-забою
гігієна-продуктів-тваринного-походження
гігієна-рослин-і-харчових-продуктів
гігієна-тварин
держ-контроль-харчових-продуктів
дослід-у-вет-медецині
кодекс-аліментаріус-і-управління-якістью
мікробіологія-мяса-і-мясних-продуктів
мікробіологія-і-молочн-продуктів
професійна-етика-та-благополуччя-тварин
система-управління-безпечністью-хачових-продуктів